Kokosový palmový cukr je přírodní sladidlo vyrobené z nektaru z květů kokosové palmy v Indonésii, který se následně nechá zkaramelizovat. Po vychladnutí se zpracovává a...
Kokosový palmový cukr je přírodní sladidlo vyrobené z nektaru z květů kokosové palmy v Indonésii, který se následně nechá zkaramelizovat. Po vychladnutí se zpracovává a...
Agáve Sirup Naturalis BIO je rozšířeným sladidlem nahrazujícím cukr nebo med. Díky svému jedinečnému složení a nízkému glykemickému indexu je vhodný i pro ty, kteří omezují...
Kokosový cukr Naturalis BIO je přírodní sladidlo mimořádně přátelské k chuťovým buňkám a šetrné k zažívacím orgánům. Pro nízký glykemický index se považuje za optimální náhradu...
Lucuma Naturalis BIO je prášek z lahodné dužiny ovoce, které patří k nutričně nejcennějším potravinám světa. Díky své sladké jemné chuti se velmi často používá jako alternativa...
BIO zelený prášek z listů stévie sladké je původem z Jižní Ameriky a má výraznou sladkou a lehce nahořklou chuť a až 300x větší sladivost než běžný cukr. Listy jsou určené pro...
Manukový medem získaný z divokých novozélandských květů manuky s sebou nese sílu přírody a unikátní léčivé vlastnosti. Každá lžička Manukového medu je cestou k posílení imunity...
Manukový medem získaný z divokých novozélandských květů manuky s sebou nese sílu přírody a unikátní léčivé vlastnosti. Každá lžička Manukového medu je cestou k posílení imunity...
Manukový medem získaný z divokých novozélandských květů manuky s sebou nese sílu přírody a unikátní léčivé vlastnosti. Každá lžička Manukového medu je cestou k posílení imunity...
BIO březový cukr xylitol má přibližně o 40 % nižší kalorickou hodnotu než klasický bílý cukr (obsahuje 2,4 kalorie na 1 g). Jedná se o alkoholický cukr (podobně jako...
Ve srovnání s běžným řepným cukrem Erythritol vypadá i chutná stejně, má velmi podobnou texturu jako řepný cukr bez jakýchkoliv příchutí. Jeho sladivost je přibližně 70%. K...