Pečení
Jak na zdravé pečení si přečtěte v článku "Bio vánoční cukroví: Zdravější alternativy pro tradiční svátky".
Nejprodávanější

Vhodný k přípravě třeného, křehkého, piškotového těsta, perníků a jiných pokrmů.

Xantanová guma - výborná náhrada lepku při domácím pečení.

Bio agar je přírodní prášková varianta klasické želatiny. Má bohaté využití v kuchyni jak na sladko, tak i na slano.

Karobový prášek se získává zpracováním semen plodů rohovníku obecného. Kromě lahodné chuti má blahodárné účinky na zdraví.

Rozzařte svůj den energizující směsí jedlých květů. Vaše jídla a dezerty budou excelovat!

Guarová guma je rozpustná vláknina a má větší zahušťovací schopnost než klasický škrob.

Není droždí jako droždí! Naše neaktivní lahůdkové droždí ve formě malých vloček je vyráběno bez emulgátorů, dle tradičních metod z melasového základu.

Doveďte své recepty k dokonalosti a potěšte své smysly vytříbenou směsí jedlých květů Nightfall!