Pečení
Jak na zdravé pečení si přečtěte v článku "Bio vánoční cukroví: Zdravější alternativy pro tradiční svátky".
Nejprodávanější

Není droždí jako droždí! Naše neaktivní lahůdkové droždí ve formě malých vloček je vyráběno bez emulgátorů, dle tradičních metod z melasového základu.

Vhodný k přípravě třeného, křehkého, piškotového těsta, perníků a jiných pokrmů.

Karobový prášek se získává zpracováním semen plodů rohovníku obecného. Kromě lahodné chuti má blahodárné účinky na zdraví.

Guarová guma je rozpustná vláknina a má větší zahušťovací schopnost než klasický škrob.

Bio agar je přírodní prášková varianta klasické želatiny. Má bohaté využití v kuchyni jak na sladko, tak i na slano.

Rozzařte svůj den energizující směsí jedlých květů. Vaše jídla a dezerty budou excelovat!

Xantanová guma - výborná náhrada lepku při domácím pečení.

Náš výběrový nealkalizovaný plnotučný kakaový prášek má plnou specifickou chuť pravého kakaa a jsou v něm díky jeho kvalitě plně zastoupeny všechny tělu prospěšné látky. Je...