Pečení
Jak na zdravé pečení si přečtěte v článku "Bio vánoční cukroví: Zdravější alternativy pro tradiční svátky".
Nejprodávanější
Není droždí jako droždí! Naše neaktivní lahůdkové droždí ve formě malých vloček je vyráběno bez emulgátorů, dle tradičních metod z melasového základu.
Vhodný k přípravě třeného, křehkého, piškotového těsta, perníků a jiných pokrmů.
Guarová guma je rozpustná vláknina a má větší zahušťovací schopnost než klasický škrob.
Karobový prášek se získává zpracováním semen plodů rohovníku obecného. Kromě lahodné chuti má blahodárné účinky na zdraví.
Xantanová guma - výborná náhrada lepku při domácím pečení.
Bourbonská vanilka je nejkvalitnější odrůdou vanilky s tmavě hnědými lusky. Její chuť je sladká, ovocná a bohatá na vanilin, vůně je velmi aromatická. BIO prášek pochází z...
Náš výběrový nealkalizovaný plnotučný kakaový prášek má plnou specifickou chuť pravého kakaa a jsou v něm díky jeho kvalitě plně zastoupeny všechny tělu prospěšné látky. Je...