Ochucovadla, sladidla, koření
Maruška tatínkovi králi vysvětlila, že sůl je nad zlato, a to jistě ani netušila, že třeba himalájská sůl obsahuje přes osmdesát různých minerálů. Stačilo, že neslané jídlo není chutné. A sladké bez sladkého? To taky není ono. Dochucovat i sladit můžeme zdravě – kvalitní solí, sirupem, nebo medem.
-
Koření - gastro balení
-
Medy a sladidla
-
Soli
-
Marmelády a džemy
-
Koření - jednodruhové
-
Koření - směsi
-
Koření - sladké směsi
-
Sušené bylinky
-
Pečení
Nejprodávanější

Bazalka neodmyslitelně patří především do italské kuchyně.

Kokosový cukr v BIO kvalitě získaný z okvětí kokosových palem. 100% přírodní nerafinovaná alternativa běžných sladidel s nízkým glykemickým indexem, která má jedinečnou a...

Není droždí jako droždí! Naše neaktivní lahůdkové droždí ve formě malých vloček je vyráběno bez emulgátorů, dle tradičních metod z melasového základu.

Xantanová guma - výborná náhrada lepku při domácím pečení.