Těstoviny
Nejprodávanější
Těstoviny z kukuřičné bio mouky mají hrubý a porézní povrch a tak lépe udrží omáčky a koření. Vhodné pro celiaky. Druh těstovin: Capellini
Těstoviny z kukuřičné bio mouky mají hrubý a porézní povrch a tak lépe udrží omáčky a koření. Vhodné pro celiaky. Druh těstovin: Eliche
Těstoviny z mouky z bio cizrny, bezvaječné. Mají vysoký obsah bílkovin a vlákniny. Jsou proto skvělé pro vyvážený jídelníček. Jsou vhodné pro přípravu různých druhů salátů i...
Těstoviny z mouky ze žlutého hrachu, bezvaječné. Mají vysoký obsah bílkovin a vlákniny. Jsou vhodné pro přípravu různých druhů salátů i jako příloha.
Bílkoviny jsou velmi často makroživinou, které máme v jídelníčku nedostatek. Těstoviny z červené čočky jsou dobrým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny. S těmito těstovinami...
Penne na sebe vzaly jinou podobu. Zdravější! Obsahují superfoods, rostlinné bílkoviny, vlákninu. Jsou bez éček, laktózy, lepku, sóji a navíc skvěle chutnají. Jsou vyrobeny pouze...
BIO těstoviny ve tvaru zvířátek jsou vyrobeny z celozrnné rýže, pohanky, amarantu, teffu. Jsou přirozeně bezlepkové, vhodné pro celiaky.
Barevné BIO těstoviny ve tvaru zvířátek jsou vyrobeny ze zeleného hrášku nebo červené čočky a celozrnné rýže. Jsou přirozeně bezlepkové, vhodné pro celiaky.
Cizrnové penne, vyrobeny z cizrny v BIO kvalitě, jsou vhodné na přípravu salátů, na slano, na sladko či jako příloha k jídlům. Připravíte je snadno a rychle.
Těstoviny na sebe vzaly jinou podobu. Zdravější. A ještě k tomu jsou bezlepkové!
Těstoviny na sebe vzaly jinou podobu. Zdravější. A ještě k tomu jsou bezlekové!
Penne z červené čočky v BIO kvalitě jsou vhodné na přípravu salátů, na slano, na sladko či jako příloha k jídlům. Připravíte je snadno a rychle.
Krásně zelené fussili, vyrobené ze zeleného hrášku v BIO kvalitě, jsou vhodné na přípravu salátů, na slano, na sladko či jako příloha k jídlům. Připravíte je snadno a rychle.