Chakalaka vnese do vaší kuchyně chuť Jižní Afriky. Směs dobře rozmíchejte v troše oleje a použijte jako marinádu nebo přidejte do jídla při vaření. Lehce pikantní chuť vyladí...
Receptura této klasické směsi pochází z Číny a jak napovídá její jméno, skládá se z pěti koření. Má široké využití od jídel z pánve wok až po různé nudlové pokrmy. Pociťte dračí...
Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť). Směs je takovým chameleonem mezi...
Máte rádi ostré? Pak vás naše Harissa určitě nezklame! Africká a arabská kuchyně se bez pálivé papriky, chilli a česneku neobejdou. Směs dobře rozmíchejte v troše oleje a...
Když pestrobarevné kvítky potkají koření plné chuti, je ohňostroj na talíři zaručen. Dopřejte si špetku slunce každý den. Koření přispívá k těm nejkrásnějším věcem, které život...
Stýská se vám po Řecku? Tohle koření vás rázem přenese na jeho prosluněné pobřeží a roztančí vaše smysly v rytmu - syrtaki. Hodí se na všechny řecké klasiky, od salátu přes fetu...