ZEMBAG Náplň na brambory 18 g
Kód: ECO131791Detailní popis produktu
Obsahuje přírodní silici z českého kmínu, uzavřenou v neprodyšném obalu, která zpomaluje klíčení brambor a prodlužuje jejich trvanlivost. Silice je speciálně upravena, aby působila minimálně 5 měsíců po vložení do Zembagu, a v neotevřeném obalu vydrží 24 měsíců. Pokud během skladování brambory začnou klíčit, je potřeba přidat novou kmínovou náplň.
Klíčové vlastnosti:
- Jedna náplň vystačí na 2,5 kg brambor
- Obsahuje český kmín, známý svou vysokou kvalitou
- Udržuje brambory svěží a zpomaluje jejich klíčení
- Trvanlivost po otevření: až 5 měsíců
- Trvanlivost v původním obalu: 24 měsíců
- Ekologické, bezpečné a voňavé skladování doma
- Pomáhá šetřit peníze, protože zamezuje plýtvání potravinami
- Koupí podporujete český výzkum
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pytle na uskladnění |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 769503116501 |
| Země výroby: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Značka Zembag přináší inovativní funkční pytle na brambory a ostatní zeleninu. Tyto pytle jsou řešením pro všechny, kteří chtějí udržet brambory a ostatní zeleninu déle čerstvou a bez známek klíčení, ale nemají možnost skladovat tyto suroviny ve sklepech. Vaky Zembag byli vyvinuty ve spolupráci s odborníky z České zemědělské univerzity a jsou vyráběny v chráněné dílně Daneta.
Zembag je vyroben ze tří funkčních vrstev. Vnější vrstva je kombinací jutoviny a bavlněné látky, střední z vyjímatelné netkané textilie, která je prodyšná, ale zároveň nedovolí proniknout světlu. Vnitřní vrstvu potom tvoří hliníková fólie, která vytváří ochrannou atmosféru a udržuje uvnitř vaku dostatečnou vlhkost. Stěžejní součástí vaků Zembag je kmínový pytlík, který obsahuje speciálně upravenou kmínovou silici. Právě ta totiž zabraňuje nežádoucímu klíčení.
Zembag je k dostání v několika velikostech. Pro uskladnění brambor můžete volit mezi pytlem na 2,5 kg, 5 kg nebo 10 kg. Na ovoce a zeleninu se potom skvěle hodí Mini Zembag, do kterého se vleze 2,5 kg.
